cervicek :o)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stretávka :o)

Mala som tam byť o 16,00. Samozrejme, že v panike, že prídem neskoro, som vyrazila hodinu pred uvedeným časom. Len pre ilustráciu uvediem, že jedna z osôb, ktorá sa zúčastnila, je z iného mesta a tiež vyrazila hodinu pred termínom. Ja pracujem v širšom centre Bratislavy a samozrejme si uvedomujem, že nie je potrebné vyrážať tak skoro ale ako sa akékoľvek stretnutie blíži, prepadne ma panika, že to nestihnem. To som proste ja, ak uvidíte niekde niekoho 20 minút stáť, pozerať sa každú chvíľu na hodinky, telefonovať, smskovať a opäť pozerať na hodinky, tak s najvačšou pravdepodobnosťou sa dívate na mňa.

Na miesto určenia som teda prišla o 15,35 aj to len preto, že až k Tescu so mnou kráčala kolegyňa, ktorá čoskoro môjmu tempu nestačila a museli sme spomaliť. To tempo asi dalo zabrať aj mne, pretože sa mi pri fučaní dosť ťažko rozprávalo, tak som jej vlastne za nenápadné spomalenie vďačná.  Keď som prišla na miesto, kde sme sa mali stretnúť, samozrejme, že prvá, začala som svoj rituál s mobilom. Prvý telefonát som venovala manželovi, ako vždy a ako vždy keď niekde čakám, tak nemohol hovoriť a zvonenie prerušil. Tak som skúsila starú a osvedčenú klasiku, smsku. Našťastie v tom čase sa ku mne pridala jedna členka nášho milého klubu. Nesmiem však vynechať úvodný trapas, keď som hneď ako som prišla, oslovila neznámu čakajúcu slečnu, či náhodou nečaká na Snažilky. Tak so totiž naša skupinka volá. No ja som si náš zvláštny názov uvedomila až včera keď som zbadala ako reagovala milá slečna, ktorá veľmi rýchlo povedala, že ide asi o omyl. No čo sa zabijem? Tak prvý trapas bol za mnou a dúfala som, že v ten večer aj posledný.

O štvrtej sme už vonku čakali štyri, našťastie sme sa už poznali z iného stretnutia, takže podobnému trapasu s oslovovaním som sa vyhla. Nakoniec sa nás nazbieralo asi pätnásť a bolo naozaj úžasne. Babulky moje, chcem sa Vám za všetko poďakovať, veď Vy veľmi dobre viete za čo. Som rada, že som Vás mohla spoznať aj keď za nie najpriaznivejších okolností ale to je už minulosť, teraz sa pozeráme spolu len dop


Ja | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014